In her best years

HAHAHAHAHA. Jag vet att jag har lagt upp dom tidigare, men nu har BEA hjälpt mig med bildredigeringen så jag var tvungen att lägga upp dom såhär.

Detta var för lite över ett år sedan, alltså första gången jag hade lugg. Och nu klippte jag den vid samma tid på året igen! Är luggen min egna tradition?

Pink is just so yesterdayRosa UGG's!

Detta är det fulaste jag sett i hela mitt liv! Visst, vanliga UGG's är fula dom också, men vem fan vill sätta på sig ett par rosa strumpor med sula på? Nej, vet ni vad. Jag är så förbannat irriterad att jag till och med skapar en ny kategori för dom. USCH SÄGER JAG BARA!!!

It's Animation

Med hjälp av älskade BEA har jag gjort min första animation! Det går lite snabbt, men kollar ni ett varv eller två kanske ni ser att det är vår, sommar, vinter höst åt fel hål. Alltså vinter, höst, sommar vår. Whatever, jag är nöjd!

Idag då? Nä, det är inga speciella planer. Har fixat lite så att jag kan börja ordentligt med GIMP, det är så dags nu tycker jag.

Vi hörs!

It's magic!


Men hej.. Hej.. HEEEEEJ!!!!!!!!!

Jag är så jäääkla trött just nu, eller.. Hm. Egentligen känner jag för att springa runt och skrika och hoppa i soffan, men min hjärna har liksom somnat. Eller nåt.

All I want for Christmas

Vet ni vad jag har fått grejer i julklapp! Tänker inte fota och lägga upp, jag är alldeles för lat för det. Men mina fingrar är riktigt på G, så skriva orkar jag nog!

Jag har fått...

• Svarta Converse
• Svart plånbok
• Midjeskärp
• Biljetter till Depeche Mode
• Biljetter till Sonisphere Festival
• Sminkkurs
• "100 LÄTTA LÅTAR - gitarr"
• Lite smycken etc.
• 1500:- till mellandagsrean

Ganska najs prylar, om jag får säga det själv! Har dock redan använt lite pengar till en snygg jacka som jag redan dreglat efter i höstas. Nu fick jag den för halva priset!


Depeche Mode - Personal Jesus

Vad är det för dag?

GOD JUL!

Har inget att skriva, det blir ett mer ingående inlägg med bilder (f ö r h o p p n i n g s v i s) på oss och mina juklappar imorgon! Ger mig själv en julklapp och svarar på alla era underbara kommentarer imorgon!

Det snöar

Jag sitter i soffan och tittar ut genom fönstret. Förutom ett litet ljus mitt på bordet i rummet är det alldeles mörkt. Den lilla lågan kvävs plötsligt och det blir helt svart. Jag sneglar som hastigast på ljuset och återgår sedan till att titta ut igen.
En gatulampa lyser upp den tomma vägen utanför huset. Små, vita snöflingor dalar långsamt ner från himlen. Det blåser lite ute och flingorna virvlar runt i alla möjliga mönster innan dom lägger sig som ett tunt täcke på marken. Jag suckar djupt.

----
En kort, skum text som bara dök upp i huvudet sådär plötsligt som tankar gör ibland. Den här gången hade jag tur - jag satt och skulle komma på något intressant att skriva om i bloggen när det dök upp.

2 dagar kvar..

.. och nej, jag räknar inte ner till jul. Det enda jag har i tankarna är vetskapen om att Bea och Lovisa kommer på tisdag! Oh herre vad jag saknat mina tjejer, ni skulle bara veta.


FAN VAD VI ÄÄÄGER!!!

Jag kommer så väl ihåg den dagen, det var på bildkursen precis i början av sommaren. Redan då hade man lyckats skaffa sig bruna ben och solblekt hår.

250 inlägg

Hej på er!
Haha, fan vilken dålig bloggare jag är! Förlåt så grymt mycket, tänkte försöka förlåta er genom att förudmjuka mig själv (bättre att ni får se det här än någon annanstans.. 8D)Haha, wtf?? XD


Fan vad jag är sär. Första gången ni får se mig i action fan 8D

So long mfkers :D
(btw: JUUULLOOOOOOOOV YYEYEYEYE)

Segt

Måndag eftermiddag och jag känner bara för att trycka ner huvudet i sanden. Helvete vad jag är trött! Vi har matte, eller, hm. Typ, det är ingen som orkar engagera sig riktigt så nära jullovet.

Svarar på kommentarerna senare, gott folk :)