Nattinatti

Ska strax gå och lägga mig. Det blir lite mys med jordgubbar medans vi ser på Morden i Midsommer. Ganska intetsägande men trevligt program, faktiskt.
Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera och så, men imorgon ska jag flyga till Stockholm så det blir inga direkta förändringar.
Så, nattinatti så hörs vi imorgon!

Vällsjön

Hej!
Nu på förmiddagen stack jag, mormor och lillkusin iväg till Vällsjön (någon liten folktom sjö i skogen) och badade.
Det var mysigt, men jag blev uttråkad ganska fort och ville hem. Det ville tyvärr inte min mormor eller kusin så jag fick stanna 1 timme längre än jag önskat.
Imorgon ska jag till Stockholm, längtar!

kisses

Hello

Nu har jag och lillkusinen badat i sjön.
Det var mysigt, vattnet är skitvarmt. Solen sken hela tiden och stranden var så pass stor att det inte heller var så trångt.
Även fast jag har kul här så saknar jag Stockholm och familjen ännu mer nu när Bea och Lovisa inte finns för att roa mig. Det är inte direkt tråkigt, men jag har mycket roligare i sällskap av ungar i min egen ålder.
Lite sommarbilder nu då.


Lovisa och Yra (Beas ben)


Vattnet i Alingsås


Solens sista strålar.

Äsch, det tar skitlång tid att ladda upp bilderna så jag orkar inte något mer.
kisses

Kalmar

Bea och Lovisa är i Kalmar och jag håller på att dö av tristess.
Mormor vill åka iväg och bada med mig och Vicky men jag vet inte om jag orkar. Kanske ska ligga och sega framför datorn ute i hammocken hela dagen istället.
Just nu ska jag i alla fall trycka i mig något att äta. En frukt, antagligen. Orkar inte vara kreativ.

kisses

090628

Hej!
Idag är sista dagen med mina kusiner på större delen av sommaren. Dom kanske kikar förbi uppe i sthlm i slutet av sommaren, men eftersom deras schema är så fullspäckat så är inte ens det säkert.
Lovisa ska packa inför Kalmaresan idag, sedan ska vi plocka in grejerna (madrasser osv sedan vi sovit på verandan under bar himmel) och efter det sticker vi och badar hela dagen. Härligt!


Vi hörs senare!

Familjeutflykt

Nu ska vi iväg till sjön och bada hela familjen (+ mig)!
Det är 26 grader i luften och hur varmt som helst! Jag och Lovisa stack ner till Bananen (en liten sten som ser ut som en banan i ån där vi brukar bada på somrarna), men det var inte så varmt där och vi gick strax upp igen. Nu ska vi bara vänta in dom andra så åker vi iväg med fika och allt.
Jag ska steka i solen hela förmiddagen.


Jag känner mig inte särskilt seriös just nu.

Morning

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska (förhoppningsvis) snart ut och bada. Det är redan 26 grader i skuggan ute och även fast jag har ett sår i foten kommer jag inte kunna låta bli att hoppa i vattnet.
Jag och Lovisa var väldigt hyggliga när vi vaknade imorse och började skriksjunga "I feel good" i hela huset samtidigt som vi drog av täcken på alla som sov. Dom är ganska sura på oss just nu. Bea skrek håll käften och idioter till oss när vi störde henne.
Återigen, livet är härligt.


Jag och Lovisa såg den här fina rosen när vi skulle gå till tåget igår. Eller i förrgår. Jag kommer inte ihåg.

kisses

Sjön

Helvetes (fult ord) skit!
Vi stack och badade efter maten som sagt, och fick med oss kusinernas lillasyster på köpet. När vi kom dit var vattnet jättevarmt och skönt och jag började med att hoppa från trean (inte nuddat vattnet innan). Jag skrek inte ens till!
Hursomhelst, allt var skitkul innan jag skulle upp på bryggan igen. Ett av metallstegen var av på mitten och jag trampade där. SJÄLVKLART måste jag skrapa upp foten och blöda så mycket att vi blir tvugna att ringa morbror så han kan komma och hämta mig. DÖÖH jag blir så trött. Tur att såret inte är djupt och inte gör så ont, men jag är fortfarande arg på kommunen som inte har fixat en ny, eftersom just det steget varit skevt väldigt länge. Ilska Ilska Ilska!
Aja, gjort är gjort och kan inte ändras på. Jag sitter och ser på Americas Funniest Homevideos på femman med Lovisa. Bea och Vicky (lillasyster) stack iväg för att köpa fredagsmys.

Hoppas ert kvällsavslut blev trevligare än mitt!
kisses

090626

Hej!
Jag läste inläggen nedan och skrattar själv åt hur shoppingberoende jag låter.
Egentligen är jag inte sådan, jag får ryck ibland och känner verkligen att jag vill iväg till butikerna men oftast sker det inte ens.
Idag shoppade jag dock i göteborg city, men det var näst första gången i sommar och jag köpte bara småsaker och ett par shorts..
Aja, jag har kommit hem från sista dagen på kursen idag och nu ska vi äta. Efter det sticker vi iväg och badar och ikväll ska vi tälta. Kul! Jag har inga bra bilder på lager så jag tar bara något från Alingsås förra veckan.


Bea och Lovisa under en solig dag i Alingsås, mysigt!


Jag och Lovisa hade lite kul.

kisses

Sleep well

Ska strax gå och lägga mig. Imorgon blir det en massa kul. Jag ska upp tidigt och orka med en lång dag så jag ska faktiskt hoppa i säng nu. Det blir bara ett litet godnattinlägg för att ni inte ska känna er helt bortglömda.


Haha, precis badat i sjön så vi ser ganska förjävliga ut i håret.

Sov gott!