Godkväll

Morsning.
Idag har jag inget att säga till om vad det gäller skolan än att jag är grymt trött på alla människor som mår bra genom att vara elaka mot andra.
Jag tänkte att jag kunde försöka vara en lite bättre bloggare och skriva om typ annat än dagens händelser.

Har jag sagt att jag är helt förälskad i tunikor? Jag har minst 10 stycken och matchar dom med både jeans och leggings beroende på väder. Min favorit är egentligen inte en tunika, utan en stor svart metallicatshirt med slimegrönt tryck på. Den går nästan ner till knäna och fungerar mycket bra till både jeans och tights.
SÅÅÅ, äntligen är mitt liv fulländat.
För första gången någonsin har jag lyckats skriva ett totalt ointressant inlägg utan att må illa av all ytlighet. För det måste alla som läser förstå, att jag egentligen skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker och hur man ser ut. Det är bara en kul grej att ha på sig saker man trivs i. Hoppas alla märkesfreaks där ute fick något nytt att tänka över.

kisses

Måndag

Helvete vad varmt det var idag!
Jag missade väderlägsrapporten imorse så jag hörde inte vad dom sa, jag såg bara morgondagens och torsdagens väder. Där stod det att det skulle vara 10-15 grader så jag tänkte what the hell då tar vi något halvvårigt. Jag drog på mig ett par svarta jeanstights och en tshirt och tänkte att det var helt rätt.
Usch och fan säger jag bara. Jag skulle tagit på mig shorts och ett linne och hoppat i flipflopskorna i stället. Gick runt hela dagen i årets hittils varmaste dag (här i stockholm) och så svettas jag hela dagen istället. Skit!
Aja. Så fort jag kom hem hoppade jag i shorts och linne och gick ut på verandan. Härligt!
Dock tröttnade jag strax och gick ner i trädgården för att fota lite. Så slocknar kameran!
Nu ligger hela trädgården i skugga och jag har tråkigt igen.
SHIIIIT!
CEONA FYLLER ÅR IDAG!!!
Måste ringa henne! Puss!

Klämdagen

Bööh.

Jag har skittråkigt. Finns INGET att göra och jag känner mig inte tillräckligt pigg och på gång för att kunna kolla om en kompis har lust att hitta på något. Det är grått och äckligt ute så man kan inte heller sitta i solen och mysa. Jag har inte en aning om vad jag ska göra! Hela helgen kommer bestå av mig som dör av tråkighet medans världen går under och domedagen närmar sig. OMG VI KOMMER ALLA DÖ.
Jag sa tidigare en sak och jag säger det igen. Det finns inget oseriösare än jag om jag har tråkigt.

Kristi himmelsfärd

Torsdag och första dagen på den sköna långhelgen.
Jag, som själv älskar ledighet och sovmorgon har inget negativt att lägga till förutom att jag kanske kommer ha lite tråkigt i helgen. Ceona sticker till Örebro och Bea och Lovisa bor i Göteborg. Anton är knäpp och Henrik är en tönt. Pft. Aja, längtar inte direkt till måndag men det ska bli kul att få umgås med normalt folk igen.
Skaffat Facebook jag också. Töntigt. Well, jag töntar med mina klasskamrater dårå.

Jag vet, typ världens oseriösaste inlägg men jag känner mig inte tillräckligt motiverad för att skriva något ordentligt. Rent under att jag ens skriver. HAH.

kisses

Tråkigt

Jag har så tråååååååkiiigt.
Kom hem från skolan för snart en timme sedan och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra. Jag kan ju kolla om Ceona har lust att göra något, men vi har inte så mycket gemensamt längre så jag vet inte. Jag antar att det blir en eftermiddag framför tvn/datorn om jag inte kommer på något annat att göra.

090513

Hej..

Idag var det ganska "normalt" i klassen trots gårdagens.. avslöjande?
Vi arbetade mycket med datorerna och efter lunch hade vi musik. Vi sjöng sånger inför sommarlovsavslutningen och tävlade sedan lite i musikkunskaper. Det var ganska ointressant och jag fick ganska bråttom därifrån när lektionen var över. På idrotten var vi ute och körde orientering där man skulle leta koner. Jag var väl lite ivrig och snubblade när jag joggade i en snårig nerförsbacke efter min kon. Det blev en rejäl vurpa och jag stukade höger fot. Nu kan jag knappt gå och kvider till när jag lägger tyngd på foten. Well, är man ett klantarsle får man väl skylla sig själv antar jag. Pft.
Nu ska jag ta det lugnt och förmodligen duscha..
Puss

090510

Jahopp.
Jag har bevisat hur dålig jag är på att uppdatera så jag tänker inte ämna fler inlägg åt att ursäkta mig själv.
Idag har jag varit totalt antiaktiv och bara suttit vid soffan hela dagen. Min farmor och farfar var här och vi hade det ganska trevligt. Igår såg jag förresten första gången på Twilight. Kommer säkert se på den fler gånger men just nu göms den undan.
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna gå och lägga mig.
Puss

Irriterande

Nu blir jag snart på dåligt humör.
Min kusin har argumenterat och fått mig att börja om - igen.
Det känns lite surt att få köra restart en gång till. Vad hacket beror på har jag ingen aning om. Förhoppningsvis har min dator dampat klart nu för jag har inte tillgång till någon annan och det känns lite surt att inte kunna blogga pga hack i systemet.
Well, man får väl hoppas på det bästa.
Jag är fortfarande (om inga mirakel har skett) sämst på att uppdatera så det blir inte världens intressantaste blogg, men jag behöver skriva av mig och jag det här är ett utmärkt offer. Dessvärre kan jag inte lova så mycket bilder.

Hoppas det går vägen den här gången.
Kram