I might not be "that" smart

Maybe I'm not so smart, but I know what love is
- Forrest (Tom Hanks) in "Forrest Gump"

Haircut

Hej på er! Hade tänkt skriva ett långt inlägg om dagens händelser (för omväxlingens skull, det blir ju aldrig så längre), men eftersom jag vaknade 13.30 "imorse" så blir det inte av. Vi har varit och hämtat dom nya grejerna till badrummet här uppe, kan visa lite före och efter bilder sen. Det blir nog bra!

Jag ska klippa håret nu också! Jag hade tänkt klippa mig idag, men det blev inte så på grund av min härliga sovmorgon :> Så, antingen klipper jag mig imorgon eller på onsdag (beroende på hur mycket tålamod jag har, onsdagsklippning är hos en duktigare frisör). Jag har stora planer för det här!!

Blåst?


Det här är en av de första bilderna jag tagit någonsin med min kamera, inte så illa för att vara bland dom 10 första va? Nej jag ska inte skryta, fast jag är jäkla nöjd med den!

Jaha, nu var fredagskvällen snart slut och jag har inte fått särskilt mycket gjort. Eller jo, jag har börjat knapra på en låt på gitarren. Det går ganska bra faktiskt!
Vi ser på något program på tv400 nu där dom blåser människor på ett riktigt elakt sätt, typ dolda kameran fast lite mer ingåenge. Kul att se på, men grymt elaka och obehagliga saker. Scare tactics heter det ^-^

Old times

Hej på er :)
Jag är lite småseg sådär på en fredag och slutför veckans planering. Alltså att stanna hemma med alla mina underbara böcker och musiken så att jag kan repa mig lite i alla fall.
Nu råkar det vara så att jag inte har några bra bilder som jag tagit det senaste (ingen snö, inget roligt), men jag hittade en som jag fortfarande har kul åt.


I Alingsås med Bea och Lovisa.

Jag: Kolla en geting :D *fotafota*
Bea: För det första så är det ett bi, och för det andra - fota den inte! Den har ju bara några minuter kvar, taggen är ju borta.
Jag: Äh, det har väl inget emot några sista sekunder i rampljuset?
Lovisa: Eller hur, den ska ju ändå dö snart.
Bea: Gud vad ni är elaka!

Sen tog hon en bild med blixt så att den blev helt paralyserad.

Älskar att jaga men hatar att fångaHaha, lite ska man väl bjuda på sig själv? Hur som helst, dessa två bilder är väl något man kan kalla klassiker överallt bland mina vänner förutom just här i bloggen. Tänkte att det är väl så dags nu då.
Så, här har ni dom! Tyvärr så hade jag fortfarande min 2.0 megapixlade mobilkamera när jag tog dom så kvalitén är rätt kass.

Där hade jag fortfarande min lugg. Saknar den lite faktiskt och funderar på att klippa tillbaka den tillsammans med en ny frisyr jag har tänkt ut. Går inte vidare på det ämnet, det får väl bli en liten surprise om det ens blir av (håll tyst nu Oja).

Medelmåtta

Fy skäms blogg.se! Jag blir så irriterad när sidan sackar ihop så fort man ska in på statistiken eller skriva ett nytt inlägg. Nu fungerar det i alla fall!

Ja ni. Vad säger man? Bildbrist och tankebrist. Jag slukar böcker i allt snabbare takt nu, författarna får skriva fler böcker eller så kommer jag och nyper dom i öronen. Jag saknar jullovet, för då kommer jag äntligen få träffa mina kära kusiner igen (SAKNA SAKNA SAKNA) och så blir det som sagt en ledighet som pågår längre än en vecka.

New moon

Ja, nu är det över. Det man väntade i flera månader på. New Moon's premiär var 20 November, men då var det fortfarande 15årsgräns och så hårt tryck på biljetterna att SL's hemsida kraschade. Sen ändrade dom till 11årsgräns och trycket ökade, samtidigt som mina kära kompis Ceona lyckades få tag på biljetter till oss allihopa. NU HAR JAG SETT FILMEN. JAAAAAAAAA.
Jag vet inte om jag är förblindan av manin man fick av böckerna, men HALLÅ?! Den var grym! Himla tur att dom bytte regissör till andra filmen, för trots kritikernas hårda ord och den fjuttiga 2+ så tycker jag inte att den går att jämföra med första. Det är som att jämföra filmerna med bökerna liksom. Första filmen är rent sagt skit jämfört med andra, likaså är filmerna skit jämfört med böckerna!
En sak till som jag ska använda lite shift till. FAAAAAAAAAAN VAD TAYLOR LAUTNER ÄR SNYGG OMGGGGGGGGGGGG!


:3


DROOOL

voff.. vov?

Hej på er!
Jag är hundvakt den här helgen, så jag förvarnar er bara lite. Det kommer troligen en bildbomb på Nisse, världens sötaste 8 månader gamla blandrasvalp :D
Jag var inne i brorsans rum för en stund sedan när jag såg ett par rådjur i skogen bakom huset, så jag bestämde mig för att springa ut efter dom. Dock tänkte jag inte på att ta med kameran (vilket var riktigt dumt eftersom jag stod drygt 2 meter ifrån dom i flera minuter och bara tittade), och när jag sprungit och hämtat den var dom vita rumporna långt borta inne i skogen. Synd där.

Nu ska jag skrika lite, för imorgon ska jag på New Moon med Ceona och Frida :D

Nej vet ni vad

Ja, hör upp!
Det går jävligt trögt med bloggen, intresset för att uppdatera varje dag och svara på dessa eviga (om än trevliga) kommentarer tryter rejält och ni får ta och acceptera att jag inte är så bra på att uppdatera för tillfället :3
Jag ska dock försöka bättra mig. Fast, vad är det jag har att förbättra? Just nu är det inte särskilt mycket på gång med bloggen, eller hur?


Hehe, hittade en bättre bild än dom jag lagt upp tidigare. Såhär såg vi alltså ut på halloween, Bea, Lovisa och jag.

Bara en sak till..

JAAAAAAAAAA NEW MOON SÄNKER TILL 11ÅRSGRÄNSSSSSS YIPPIEKAYEIMOTHERFUCKER

Plugg

Hej igen.
Jag fick ju skärpa till mig där efter en stund, för hur mycket man än vill så kan man inte vara liten för alltid. Verkligheten tränger sig på, för plötsligt insåg jag att jag hade både en matteläxa och 10 instuderingsfrågor till på onsdag att göra.
Det var riktigt tungt att lägga funderingarna åt sidan, men när jag väl kom igång gick det fint!
Jag har gjort klart matteläxan, men SO:n får jag fortsätta med. Vi har ju som sagt prov på onsdag (trodde det var på fredagen, därför blev jag rikligt stressad) och 10 frågor utantill om jordplattorna är inte något man lär sig på 20 minuter.


Såhär ser det ut hos mig just nu! (Bilden är tagen med mobilkameran, det gick fortast + att min digitalkamera är död, därav den dåliga kvalitén) Håll med om att min säng är stor? :D

kisses