Autumn


Trots att det här, enligt min åsikt är den mysigaste årtiden på året så kan jag inte låta bli att längta lite till snön och dom tända ljusen i jul. Men ändå, kolla färgerna!

--
Nu ska jag sova! Det blir till att ta en Alvedon och hoppa i säng med förhoppningar om att inte vakna med 40 graders feber imorgon igen. Godnatt!

Mörps

Min statistik bara störtar neråt. Jag hade strax under 100 läsare för några dagar sedan, efter det sjönk den till drygt 50 och nu landar den på strax över 40? HALLÅ?! SLUTA INTE LÄSA MIN BLOGG!
Anyway. Jag är sämst på uppdateringar just nu. (Min svenska är inte direkt något att skryta om heller). Jag har en ursäkt för det. Jag har gått och varit sjuk hela veckan, även fast jag inte nämt det i bloggen. Jag vaknade med nästan 40 graders feber imorse och har liksom inte orkat ta tag i bloggen. Förlåt, men jag får huvudvärk av datorer när jag är sjuk.

Bea och Lovisa åkte hem idag och jag saknade dom redan när vi kramades hejdå vid tåget. Vi ses ju i alla fall om mindre än 2 månader tjejer!


Fixade lite med några bilder jag tagit i veckan..


Den här bilden blev halvdålig men jag tycker om den ändå!


Hohoho, bilden är bara klumpigt redigerad med hjälpeffekterna i bildvisningsprogrammet, det är verkligen ingenting jag arbetat länge med.

Vi hörs!

trick or treat

Trick or treat,
smell my feet,
give me something good to eat!

Jag, Bea, Lovisa, Ceona, Jax och Jesper stack ut och halloweenade ikväll! Folk påstår att vi är för gamla, men hallå? Det handlar om hur gammal man är i huvet och inte i siffror! Hur som helst, jag har lite bilder på hur vi såg ut ^-^


Lovisa, som var en vampyr (bilden är totalt oredigerad, jag kör inte på sådant.. än. Hennes vita ansikte är en kombination av smink och blixt från nära håll!)


Bea, som ville se ut som Michael Jackson men blev någon blandning av allt möjligt och jag. Jag är också sminkad i vitt.

Vi hörs!

Jag prata bra sverige

"Tja alla hehe nej jag skoja bara men visst är det bra väder idag? Jag är fortfarande sjuk tråkigt men vad ska man göra åt det hehe?"

Ja, vad skulle ni säga om min grammatik var så dålig? Jag tvivlar på att folk ens skulle ta sig tid till att läsa ett enda inlägg efter första meningen. Att stava som en kratta och ha sämre grammatik än en 5åring, det tycker jag är hemskt. Jag förstår att alla inte är grymt bra på svenska men ibland blir jag förvånad när en 15åring har sämre grammatik än min 11åriga lillebror.


This is it


They don't really care about us

Hej!
Jag, Bea, Lovisa och mamma kom precis hem från Söder efter att ha sett Michael Jackson's This is it. Jag gick dit med höga förväntningar (även fast jag inte är ett stort fan måste jag medge att han hade en enorm talang) och gick därifrån otroligt besviken. Innehållet i filmen var precis vad man kan hitta i vilket Youtubeklipp som helst. Trist.

Vi hörs!

snyggt gjort bea

Woho! Den nya designen är totalt omgjord och det enda som är likt den gamla bloggen är ägaren av den, och alla inlägg såklart.
De gamla bilderna kommer se för små ut när bloggen blivit bredare än den var förut. Annars är det nog inget mer som är konstigt tror jag..

Hur som helst! Hundratusentals tack och kramar till → Bea ← som tagit sig tid till det här! Hon är grymt bra på det här (enligt min åsikt) och om ni behöver ny design så är det bara att kontakta → henne ← :)kisses

Rörigt

Lite rörigt på bloggen just nu, jag (Ingrids kusin) håller på med en ny design. Kom gärna tillbaka lite senare för att se resultatet! :)

MYY GOOOD

Alltså. BAAAAJS! *mogen*
Nej, men jag är så oseriös just nu. Jag sitter i mörker med mina töntkusiner (host, jag älskar ju er darlings!) och spelar musik med dåliga högtalare. JAAAA. Inte.


Egenfotad. Det var precis i början av sommaren och jag hade precis fått kameran så..
Whatever. Vi hörs!!!

Bildbomb

ÄÄNTLIGEN har jag orkat fightas med min kamera och få över alla miljarder bilder jag tagit under september och oktober. Tyvärr kan jag inte lägga upp alla, men jag ska ta med dom bästa!


Jag vet att bilden är fullständigt kass men herregud vad det här är vi!!!!


Ännu en kass bild. Fattar ni hur exited jag var, första gången på hästryggen och dessutom på Tabbe?! :D


OH MY GOD. Jag har denna ståendes på en skohylla i mitt hus just nu. Färgen är inte riktigt likadan här, skorna är fullkomligt neonfärgade.


Liiite stolt över denna bilden med en fcking digitalkamera??


Alltså hahaha, scheisse jag ser ut som en idiot jag vet men ändå. Det är jag och Jesper på bilden d:


Här är min sötis-Lisa som för tillfället leker gangster och ska klättra ut genom fönstret :D


Förlåt för ytterligare en skitbild, men HA HA HA, Lisa vad gör du??? d:

Nej, min dator dör snart och jag orkar inte lägga upp fler. Enjoy!

Skrivarkurs
Just nu sitter vi i soffan (samma människor som igår), eller ja.. Alla utom Jesper, för han bestämde sig för att vara tönt med Thomas och spela WoW. Idag har vi varit på skrivarkurs, det var mer nice än vad jag trott men mindre nice än att sova länge på morgonen.

Det var sååå soft att bada i yacuzzin igår när det var typ minusgrader ute och 38° i vattnet. HAHAHA, ni som inte var där är så ÄGDA. Vi ska bada ikväll igen!

Vi hörs :)