Ridning och Bildbomb

Jag hade ridning idag. Red Noppe precis som förra gången, det gick riktigt bra! Man märker (tyvärr) att han börjar bli gammal, det är inte lika mycket krut i gubben. Vi red dressyr idag och hade mycket sitsövningar. Noppe har ett bra tempo så man behöver inte arbeta så mycket, men lite tungt var det ändå.
Nog om ridningen :)

Nu blir det plugg, vi har engelskaprov imorgon och jag har inte ens börjat. Hemuppgifterna i spanska och SO är klara.

Slänger in lite bilder från sommaren som jag redan saknar.

Humlan är lite suddig men jag gillar bilden ändå :)


En stillbild i rörelse


I skåne


Also in skåne :D


Lofisas öga (:

Förlåt om några av bilderna är upprepade, men det här är några utplockade av fina favoriter.

kisses

Ett sista inlägg..

..Ikväll! :D

Jag kom på att jag har en maaassa bilder på min kamera som jag inte kan få över (pip pip pip pip överförningssladd) och det gör mig verkligen deprimerad! Helvete också, det kommer bli en bildbomb sen som gör att era datorer laggar sönder.

Anyway, jag önskar er en god kväll!

Flglglg

Den här veckan kommer jag antagligen inte få någonting gjort. Jag är så förbannat trött att jag bara orkar göra ingenting! Jag fick alla läxor gjorda på projekttiden i skolan idag så det behöver jag inte tänka på. Mitt rum ser ut som fan, men jag orkar verkligen inte ta tag i det.

Just nu sitter jag och lyssnar på Muse's senaste singel (tror det är den senaste, den kommer från den nya plattan). Både låten och videon är grymt bra! :D


Here you got it :)

Det blir säkert fler uppdateringar idag, så vi hörs!

Förseningar

Godmorgon! :D
Ska strax till skolan, bara förbereda mig det sista. Jag vaknade försent, så jag får skjuss av mamma. Skönt att slippa gå till bussen 8D

Dagens outfit

underlinne - gina tricot
oversizetröja - gina tricot
jeanstights - h&m
väska (inte med på bilden) - accent

Vi hörs senare!
kisses

Tv-kväll...!

Förlåt för dålig uppdatering idag!
Jag har bara velat ta det lugnt under eftermiddagen, så det har inte blivit tid till blogginlägg.
Nu sitter jag och mamma och tittar på Svenska Hollywood fruar som precis börjat. Enligt min åsikt tycker jag att alla tre är helt blåsta, men den med mest vett i skallen verkar ändå vara Anna Anka.
Jag känner inte riktigt för egopics eller annat ointressant bland mina bilder så ni får fortsätta vänta på egenfotat!

kisses

Sweet Dreams..

Slänger in en godnatthälsning till alla glada och ledsna.

Godnatt! :D

Ceona

Hej!
Sitter och håller på med datorn med Ceona, vaknade för några timmar sedan. Snart ska vi väl antagligen ut och hitta på något, men en lördag efter en tung vecka är det skönt att ta det lugnt. Vi somnade faktiskt 03.00 inatt...

Det blir lite dåligt med bilder tills jag hittar överförningssladden till min kamera.

Ha det gott!


AHHAHAHAHAHA

and I KNEEEEEEEEEEEEEW

HAHAH HERREGUD JAG OCH CEONA HÅLLER PÅ ATT SKRATTA IHJÄL OSS.
"JAG FÖRSTÅR INTE!

Idol's baksida

Okej, idol är som sagt igång igen. Som varje år innan har juryn hittat dom bästa och skrattat åt dom sämsta. Jag tänker visa er vilka jag tycker är sämst från varje år.

2004:


2005:


2006:


2007:


2008:


2009:


Okej, den sista är väl inte sämst direkt.. Fast jag ramlade i alla fall av soffan, så mycket skrattade jag. Herreguuud...

Ofrivillig avsittning

Haha, säsongens första avkastning för mig då!
Red som sagt på ridskolan idag, vi hoppade terränghinder ute i skogen och det var riktigt tufft.
Ni som säger att riding inte är en sport, försök själva att sätta er på en 600 kilos häst och få den att göra som du vill. Skulle det vara lätt? Så fan heller!
Om ni ska ge kritik till ryttare så bör ni hålla käften eller vara medvetna om att ni gör bort er. Förlåt för dessa hårda ord men jag blir så förbannat trött på när folk inte kan låta en hålla på med vad man vill!
Åter till saken. Jo, jag hade Noppe. Han var himla pigg idag och det var riktigt jobbigt att hålla igen honom. Så fort han såg ett hinder rusade han iväg så att träden blev suddiga och jag blev tvungen att rida in på volter för att lugna ner honom.
Vi skulle hoppa oxern. Det hindret är högt och kräver hög prestation från både ryttare och häst. Noppe tappade väl självförtroendet, oxern var inte en liten stock man kunde kliva över. Han vägrade och jag flög över halsen på honom. Jag landade på rumpan och slog i svanskotan. Aj!


Jag och Noppe (Bilden är dock ganska gammal, det var i vintras när vi inte kunde rida ute utan blev tvingade att rida i det kalla ridhuset). Förlåt för oseriös bild och dålig kamera. Eh, jag fixar med stiglädret, därför jag är så skev. Noppes ben ser inte så konstiga ut heller i vanliga fall. OCH han glänser för att han är rakad (han har yvig päls som blir alldeles för varm på vintern när han arbetar)

ÅHH jag vill ha en bättre fotograf (SKÄRPNING MAMMA!!!)