Hoppas det berör.

Hon står på en klippkant och tittar nerför stupet. Det spöregnar, det är knappt så att hon ser de vassa klipporna och vågorna som slår mot dem. Det är mörkt, ingen kan se henne stå där hon står. Hon stoppar ner handen i fickan och drar fram silverberlocken.
Jag trodde det fanns mer.
Hon drar av kedjan till berlocken och häver den utför stupet det hårdaste hon kan. När hon håller i berlocken tvekar hon plötsligt.
Du är den enda jag brytt mig om.
En sista, enda gång öppnar hon berlocken och tittar på bilden hon fäst inuti. Hjärtat slår ett dubbelslag. Sedan skakar hon plötsligt på huvudet och släpper berlocken, rakt ner. Hon hör inte ens när den skär igenom vattenyttan.
Jag älskar dig.
Hon tar ett kliv ut i tomheten. Hon faller. Hon gråter. Hon älskar. Nu har hon fallit halvvägs ner.
Vad har jag gjort? NEJ!!!!
Hon ångrar sig, vill tillbaka hem. Sedan slår hon i vattenytan och då vill hon ingenting mer.

Sällan fulare skådat


En pingvin. Eller, ja, dom är tre, nu när jag tittar lite närmare. Det var riktigt jobbigt att ta bilden! Jag åkte till Antarktis för en timme sedan och kom tillbaka för två timmar sedan. Visst blev den bra?

Ord

Den enda som kan förstå är den som inte får veta. Veta hur det känns, hur jobbigt det är att känna. Känna hur det kittlar nere i mellangärdet bara av att höra någons andentag. Hur är det? Ja, det känns i alla fall.

THE ARK ♥ Liseberg 18/8-2010


Jag vet att jag egentligen inte bloggar för tillfället... MEN JAG SKA PÅ THE ARK-KONSEERT!!
Fattar niiiiiiiiii, senast jag var på en konsert med dom var när dom spelade som förband till The Darkness (som förövrigt splittrades några månader efter det) och det var typ.. 5 år sedan? Mer, kanske.

Hur som helst, JAAAAA!!!! Kärleeek. Kolla in detta inlägget!

Ingen dator

Datorn min har kraschat, kan inte komma åt någon annan heller så vi får höras av när jag gör det!
Dock kan det vara ett tag, ska på ridläger på söndag, lördagen därpå blir det Göteborg igen! Troligtvis följer Anton och Jesper med, trevligt.
Kommer få tag på en dator då, så vi hörs! Peace ♥

Busy day

Idag har jag varit med kompisar! Vet inte vad jag ska berätta, träffade Ceona för första gången idag på föööör lång tid! Underbart, har saknat henne som fan. Eftersom hon skulle ha gäster idag fick jag åka hem relativt tidigt, men vi ses imorgon igen så det gör inget!

När jag kommit hem käkade jag, sedan ringde jag Anton och han kom hit. Efter en stund joinade även Jesper oss. Dom åkte hem för drygt en halvtimme sedan. Eftersom jag inte haft tid till att blogga idag har det inte dykt upp något förrän ikväll! ♥

I dislike you even more


rockfoto.nu


The Red Cap - In full Regalia - The Ark

Jag sov, sen vaknade jag


Mobilbilder.

Hejsan! Idag var det tänkt att jag skulle gå upp jäääättetidigt (hrm, 10:30), men jag stängde av väckarklockan i sömnen och sov till 14.05. Lyckat. Hur som helst, jag fick inte något ur dagen så nu sitter jag här och har inte gjort någonting alls. Hee-hee. Vi hörs senare!

Pirates of the Caribbean - House/Electro Mix


Bara för att jag skulle kunna rejva till den här tills jag dör? ♥

Olivia aka Oja


Mihih, min korv. Bilden togs på älskade Olivia samma dag som vi åkte till Grönan och raggade på två snyggingar och sjöng barnvisor i Slänggungan (vilket resulterade i många irriterande morsor och gapskrattande tonåringar). Det var ett tag sedan vi sågs nu, måste göras om!