31/12-2010


Canon EOS 450D + EF 50mm 1:1.8 II
Modell: Lovisa Almhagen
Foto och Redigering: Jag

Sista dagen 2010 idag! Åh, så bra det känns att lyckas ta sig igenom ytterligare ett år utan några större personliga katastrofer. Lovisa och jag gick ut och fotograferade eftersom det var så bra ljus.. Lyckades få några bilder jag blev riktigt nöjd med!

Nu ska vi ut och bära pellets. KUUL! Nej. Måste rusa, vi hörs!

Glennland


Hos älsklingarna nu! Vi har precis haft våran re-union här så det går inte att vara så seriösa.. Återkommer senare! Puss

Candle-light


Canon EOS 450D + EF 50mm 1:1.8 II
Foto och Redigering: Ingrid Almhagen (jag)

Förlåt för att det blir ljusbilder hela tiden, men jag kan faktiskt inte fotografera något annat! Hehehe, beror på att jag vaknar när det blir mörkt ute och alltså inte hinner ut innan ljuset blir för dåligt. Good job, aha.

Kollar lite halvt på en film med pappa just nu, men jag är så rastlös så jag funderar på att gå ut och andas lite. Vi hörs!

Saknad


ÅHHH!! Jag blir tokig, kan det inte bli tisdag någon gång nu då?! Jag saknar Bea och Lovisa så jäävla mycket, ni fattar inte. Håller redan på och småpackar, även fast jag inte ska åka förrän i övermorgon.

DESSUTOM. Jag ska åka tåg, och med tågkaoset som vi har nu så blir det säkerligen förseningar och då dröjer det ÄNNU längre innan jag kommer fram! Fan. Saaknar.

Styling versatilityHerrans också! Glömde ju en julklapp.. Hehe, förlåt!

Fick ett paket till förstår ni, som innehöll en hårstyling-set från Philips. Den är väldigt användbar, man fick flera olika delar, bland annat en locktång och en plattång. Underbart bra julklapp, tycker jag! Provade den idag, visst blev det rätt fint? ;)

Hoppas ni hade en jävla trevlig jul, gott folk! ♥

God Jul!Julafton är här!

Jag har firat hela dagen med min familj, och vi har haft jättemysigt! För en liten stund sedan så var det Kalle Anka, och efter det så fikade vi och öppnade julklappar.. Jag fick jättefina saker!

♥ 4 st biljetter till THE ARK den 26 mars (Bea och Lovisa får varsinn, och min mamma kör så hon kommer få den sista)
♥ Ett objektiv till min kamera, Canon EF 50 mm 1:1.8 II
♥ UV-filter till objektivet
♥ Nagelpynt
♥ Filmen Eclipse
En enorm, vit fluffig filt
♥ 500:- (från mormor)
♥ En silversked (från farmor)

Superfina saker, om jag får säga det själv! Det absolut bästa är förstås konsertbiljetterna till THE ARK (you see why), men objektivet ligger tätt inpå. Jätteglad och jättenöjd! ;)

Pappa bakom kameran


Thomas är ball han.

Förlåt för låg uppdatering! Har haft fullt upp hela dagen, julhandlat och bakat och gjort godis och allt möjligt roligt.. Nu skall jag bädda min säng och sedan gå och lägga mig... Vi hörs!

Leka fotograf


Kul att någon gång kunna få en normal bild på sig själv! Inte för att jag inte tar bilder på mig själv, men hur bra blir det egentligen när man fotograferar i en spegel? C'mon, det blir inte bra. Alla vet det. No need to deny it.

På tal om porträttfoto! Bea och Lovisa, looking forward tills vi ses! Klickklickklick

Åh, mitt vackra vinterland*Klick* Hej bild.

Typ så var det, när jag gick med Ceona och Jax idag för att köpa bananer på Hemköp. Mina händer gjorde så ont att jag nästan började gråta, och för att undvika att tappa kameran i marken så stoppade jag illa kvickt ner den i väskan igen och satte på mig mina vantar. Som sagt. Hej bild.

Ledig i 3 veckor, lovelyJULLOV!

Och hur bra känns inte det? Ledighet! Inget plugg, inga krav och många långa dagar att spendera precis hur man vill. Underbart. Nu såhär precis i början har jag bara tänkt sova, pynta och baka (och andra mysiga, juliga aktiviteter). Sedan blir det Göteborg om en vecka på obestämd tid.. Lär inte få så mycket vila då inte. ;)

Har fått betygen också! Jag är nöjd, men tänker ändå satsa hårt för att nå MVG i fler ämnen än de jag har nu. Plugga, plugga, plugga! Hörs senare