There are no bigger words

There still are no pictures on my computer, so you'll have to live without them for some more days.

NU ÄR DET FREEEDAG! Äntligen, säger jag bara. Plugget lär väl lugna ner sig nu, snart är det sportlov och alla prov är avklarade utom.. 2 stycken. Fysik och Kemi. Hatämne nummer ett och hatämne nummer två. Pleh. Men hur som helst, fri i 2 dagar i alla fall! Optimist, ohja..

Jo, angående Romme. Don't hope for too much. Jag har inte hittat överförningssladden (sadly, yes) och bilderna lär ligga kvar på kameraminnet for a while. Yes, i love svengelska.

A walk through the garden of lifeDAMN. Överförningssladden till kameran är borta, dvs inga bilder från Romme Alpin. Bloggar senare, ska bara dö lite först. Antagligen blir det imorgon, since jag kommer somna med pannan mot tangentbordet om jag inte hoppar i säng snart. HOPPA HOPPA. Godnatt, om vi inte hörs av något mer ikväll!

I'm gonna kill you, slowly

THIS COMPUTER IS REALLY MESSING UP WITH ME. FUCK IIIIT.

Jag försöker ladda upp bilder, men den bara "Neej, mohahaha, du kommer aldrig lyckas!!!" typ. Den sa precis så. Så.. Det blir inga bilder. Faan, jag måste spara till en macbook.
Som sagt, imorgon ska jag upp vid 05.00 (snark) och åka till Romme Alpin med klassen, så jag ska hoppa i säng nu!Sov gott allihopa!

What if god was one of us?

Blir en favorit i repris. Ja, jag tycker den ska räknas som favorit.


Jag hatar den här datorn. Jag gör det. It's like.. PANG PANG!! *shoot it* Allvarligt. GE MIG MIN MACBOOK. R.I.P. Rest In Pieces. Nu ska jag se på film med mamma och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det en ny dag, och då ska jag vara hemma. God damn disease.


Godnatt ♥

How can we sleep while our beds are burning?

Jag blir så.. GAAAH.


Så låt oss ta det från början.
Idag har jag varit hemma hela dagen och för det mesta legat på soffan och varit seg. Då och då har jag fått en spark i baken av pappa och ord som "Nej nu får du ta och hjälpa till" eller "Du är tillräckligt frisk för att städa efter dig!!". Yeah right. Jag kanske inte har feber, men frisk är jag då inte.

Det har hänt massa spännande också! Som alldeles nyss, till exempel.
Jo, pappa hade varit duktig och satt glöd på dammsugaren när han städat pannan så den hade börjat brinna och det hade på något vis tagit sig till mattan. Thomas försökte släcka elden med en liten plastmugg, men det var inte förrän jag hällde en 5liters bunke med vatten över den som den slocknade helt. Jag funderar på att bli brandman, faktiskt..

oh, my darling ♥

Glad alla ♥ dag kära läsare!
Nu är det så att jag tänkte börja blogga igen och med tanke på vilken dag det är sitter det ju inte helt fel?
Ser att ni har kikat förbi lite då och då även fast jag inte bloggat, det kan man väl kalla trogna läsare? Hur som helst, I'm back and I'm here to stay! :D