HAHHAHAHAHAHHAHAHAHA


OH. MY. GOD.

Eh?

Fortfarande ingen dator. Inga bilder, ingenting.
Im so pissed right now.


Vad sa bananfröken till sina elever?
- Tyst i klasen!!!

Oh crap

Nääää faaaan.
Jag som var såå på G med bloggen! Min dator har gått sönder och jag har inte fått tag på en förrän idag så alltså har jag inte kunnat skriva på ett par dagar. Det leder förstås till ett fullkomligt störtdyk i statistiken.

FAAN OCKSÅ.

Don't try this at home.

Recept på världens äckligaste smoothie:

• Mjölk
• Grekisk youghurt
• Kakao
• Honung
• Jordgubbssylt
• Chokladkräm
• 6 år gamla konserverade mangobitar
• 3 Bananer

Bör toppas med ett sugrör i en icke genomskinlig mugg med lock på för att undvika spyattacker.

--
Kan ni fatta att jag och Lovisa verkligen gjorde de här sörjan för att dricka den?

Is it true?


JAG DÖR.

Just put a bullet through my head


Iron Maiden - Afraid to shoot strangers


This is it. Och nej, jag menar inte namnet på Michael Jacksons sista låt. Det här är verkligen det. Det. Iron Maiden i sina bästa dagar. Feel the rythm. The guitar. The drums. The music. Länge leve Bruce Dickinson.

Bloggtorka ♥

Rubriken säger allt.

Does the pain weigh out the pride?

Hej!
Min dator är hos Oma [mormor] för tillfället och jag är hos Bea och Lovisa, så jag sitter på en av deras stationära datorer. Dess tangentbord är fullständigt värdelöst, det blir dubbla mellanslag heela tiden. ARGH.

Var i Allum med kusinerna idag. Eftersom vi inte hittade något där så åkte vi vidare in till Nordstan, där jag hittade EN t-shirt som jag ville ha. Den är skitsnygg! Får tvinga Bea att fota den senare. Nu ska jag spela Wii!

Allways look on the bright side of life


Anledning till skitkvalitet: Mobikamera
Det förklarar allt nu för tiden. Since min mobil bara har 2.0 megapixlar på sin kamera (sorgligt, jag vet) så kan dom helt enkelt inte bli bra.

Jag har kommit på ett irriterande problem som hänger mig på halsen. Jag vill ha en systemkamera och måste betala den själv samtidigt som jag köper upp mina juklappspengar på kläder. Ahh, vilken idiot jag är!

Idiotdator

Hej!

Jag är på lite jättedåligt humör just nu. Min dator är helt hopplös! Den startar inte, och om jag lyckas få igång den så laggar den sönder efter bara några minuter. BLÄÄÄÄ. Det blir alltså inga bilder, since jag sitter vid min mormors gamla PC.