(un)lucky me.

Japp, that's me. Och bilden är tagen idag!

Cyklade till sjön med Ceona, Jax och Tor för att kasta frisbee eftersom Jax hade fått en ny på sin käre födelsedag.

Väl där så ramlade Ceona och slog i knät när hon skulle fånga frisbeen. 
Efter det, vid vattnet, så plockade vi upp en kundvagn ur sjön (understruket vi, jag satt och smsade). Då, mitt i alltihopa, absolut random, så fick Ceona kramp i foten och fick ta av sig skon.

När vi skulle cykla tillbaka så pajade min cykel, frambromsen hade hakat fast sig och min god damn cykel gick inte att cykla på. Sådan optimist som jag är så satte jag mig på den och började cykla ändå. 

När vi hade cyklat en bit tappade jag kontrollen över min cykel och cyklade in i ett träd. Inte mitt fel, det stod i vägen. En halv meter senare så ramlade jag och skrapade upp knät.

Tänk er det här:
4 personer kommer cyklandes på en väg. En person har bara en sko på sig och skriker "AAAJ, MIN FOOOT!" varannan meter. Två andra personer cyklar i full fart samtidigt som dom skuffar en kundvagn med ett bildäck i framför sig. Den fjärde cyklar trögt som en snigel, svär som en sjöman och hoppar sedan av cykeln för att gå baklänges.

Nice life, huh?

A beautiful day.

Jag gick med lätta steg på väg mot skolan. I vanliga fall drog jag mig oftast för att gå upp ur den varma sängen och brukade inte ens kunna trycka i mig en macka. 

Denna dagen var ett starkt undantag. Jag hade satt på mig en kort kjol, ett linne och mina nya vita tygskor och släppt ut mitt långa bruna hår så det svallade ut över ryggen. Jag hade med stor omsorg valt halsband och sedan bestämt mig för en silvrig kedja med ett rött hjärta i. Varför all denna uppståndelse? Självklart handlade det om en person som jag ville imponera på. 

När jag gick där, på väg till skolan så funderade jag på vad det innebär. Ja, det som hände igår. Jag hade liksom varit i ett sånt glädjerus igår att jag inte hunnit fundera på vad som hade hänt riktigt. Medan tankarna flög omkring i mitt huvud kom jag fram till skolan. Jag stannade vid ingången till skolgården.
Plötsligt tvekade jag. Först funderade jag på att gå hem och säga till mamma att jag mådde dåligt. Sedan dumförklarade jag mig själv och gick över skolgården med ett självsäkert leende på läpparna. 

När jag kom in i sällskapsrummet såg jag dig. Du bara stod där, i ett par vita byxor som gick ner till knäna, en stor mörkgrön t-shirt och rufsigt hår. Snackade med en kille i klassen. Mitt hjärta slog ett dubbelslag. Jag stannade innanför dörren. Tittade på dig. Följde varje ansiktsrörelse som uppspelades i ditt ansikte när du pratade. Så såg du mig. Ditt leende gjorde mig yr när du log mot mig. Du tog några steg fram mot mig, tvekade. Vägde fram och tillbaka en sekund. Sedan gick du fram till mig och lade handen mjukt mot min kind. Jag slöt ögonen och lade sedan mina armar omkring dig. Lutade mitt huvud mot din axel. Självklart hade jag varit korkad som tvekat. Det var ju här jag hörde hemma.

©Ingrid almhagen

Let me think.

Jag vill skriva något storslaget, något som får er att häpna av hur skicklig jag är på att formulera min tankar. Något som förändrar hela eran syn på livet, något som betyder något. 
Enda problemet är att jag just inte vet hur jag ska berätta. Hur jag ska börja, hur jag ska runda av och avsluta. Hur gör man när man vill bevisa något som man inte kan bevisa?

Summer.. planning?

Mobilbilder. Skitkvalitet.

Vääääärsta planerna för i sommar
Har haft massa olika idéer, många olika lösningar på hur jag ska lyckas umgås med Bea och Lovisa, gå på ridläger, åka utomlands och göra loads of other things på ynka två månader. What to do?

Jauvisst har vi funnit en lösning! Och en alldeles perfekt sådan. Nora och Bea (och Lovisa, såklaart) kommer hit och bor i mitt rum (Nora får bo under min säng, vi får inte plats annars), så går vi på Grönan, badar i yacuzzin, sjön och har blogg-lan. SPIKAT!

Random. Really. Like, a lot.

Klart att det är jag som är på bilden

Fan vad random. Satt och flummade lite på studsmattan och så kom jag att tänka på en sak. Det var nog det smartaste jag någonsin klurat ut. "Faan vad gött", tänker ni och smilar brett. Nu ska ni äntligen få reda på något smart från Ingrid Almhagen. Men nehedå, inte alls inte. För jag kommer inte ihåg vad jag tänkte på. Fan vad random.

För övrigt så har jag inte lyssnat på The Ark idag - än. Jag håller på att få abstinens, nu blir det väder på tv och sedan ska jag låta "WE ARE THE ARK" rulla hela natten. SCHTEEEK.

Textmessages.

Foto och Redigering: Jag

JAG OCH BEA I EN SMSKONVERSATION:

Bea: dööh, sjukt trött, ska sova. Du har ett sms på dig att väcka min uppmärksamhet!
Jag: Jag hade sex med en anka!
Bea: Hade du sex med anton?!
Jag: Nej, anton är en paj.
Bea: Hade du sex med en paj?

Hahaha, sååå kul. Gosh, absolut en av våra bästa. VI ÄR BÄST ÄLSKLING!

PS. Bilderna är absolut random,
visste inte att Nora lagt upp en bild på
en exakt likadan blomma. WEIRD.

Freestyla, raka maka fon.

Kommer ni ihåg när man var liten plutt och inte kunde någon engelska över huvud taget, och trots det försökte så gott man kunde? När man inte kunde sjunga Mamma mia? "Mamma mia, hejagojagen, mama, haukenijesistju". Cute. No kritik, nehehejdå. Kom bara att tänka på det lite sådär random.
För övrigt så sjunger jag fortfarande fel på vissa låtar innan jag kollar upp texten och typ "Ahaaa, så det är såå den går?". 

Låt mig komma till saken. Musik är vackert. När man är glad lyssnar man på musik, när man är arg stänger man ute allt annat med musik, och när man är ledsen tröstar man sig med musik. Vad vore vi utan musik? Nothing. I tell you, the world would be crap. Så pleeease, sluta lägg er i vad andra lyssnar på! Låt hon där lyssna på Metallica och han där lyssna på Shakira, det har väl inte ni med att göra? Alla lyssnar på vad de själva vill och ingen annan har något att säga till om det. LEAVE IT!!!

Meningen med detta inlägg är förstås att jag har fått höra från olika håll att jag tydligen inte får lyssna på vad jag vill därför att det är dåligt.
Vad menar ni? Musik skapas ju inte för att vara dåligt, retards.

Gosh, it's hot - H.O.T.

Foto och Redigering: Jag

SOOOMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! Underbaart! Eller, inte direkt sommar kanske, men på god väg! Det var så jäääkla varmt idag, I can tell you! Sprang runt i bikini och shorts hela dagen och höll ändå på att storkna i värmen. Pffffffft

Spenderat hela dagen hemma hos Ceona med sällskap av henne (såklart?!), Jax och Jesper. Galet flummig dag, precis som alla andra när det är vi fyra. Love it!

PS. Vet att bilden är sjukt stor,
but 
I like it this way!

In a crowded room.

I sit in a crowded room with people all over the place. There are so many people in here that I barely can breath. But even though I sit among all these people I feel lonely. There is something missing. For a minute, I sit here in my chair and wonder what it could be. Then I suddenly remember. "Of course!" I think and fly out of the chair. My eyes wander around the room, but to no avail. You are not in here. Disappointed I sit down again and put my hands over my face. A few tears are running slowly down my cheek. "Why am I so sad? It is not like you mean the world to me." I think and wipe my tears away. Following hour I just sit there, in the middle of a crowded room. Then I give up. I just can not pretend like i do not care if you are here or not. So, i bend down to get my bag. Suddenly someone touches my back. 
"Ehhrm, excuse me", someone says in a low voice.
I turn around quickly. And there, there you stand. You
"H-hh-hi." That is all I can say. But for me, it is enough.
After those four words, we got nothing more to say. You smile to me and I smile back. Suddenly the room does not feel so empty anymore.

© Ingrid Almhagen

Ain't no sunshine when she's gone.

'
Foto och Redigering: Jag (nehe?!)

GAASH vad det regnar! Önskar verkligen att jag kunde dela uppfattning med Nora och njuta av regnet, men tyvärr går inte det since jag är fullkomlig solnarkoman. Lucky me så ska det bli 22 grader och sol imorgon. Kiiiing!

Vad händer då? Jaani, inte särskilt mycket. Ska iväg med mor min och köpa klor till den förbannade yacuzzin som äter 5 klortabletter per dag. "
PAY FOR YOUR SELF!!!" tänker jag. Sen kommer jag på att det förstås är vi som ska betala efter som det är vi som badar. Heh.