It was the summer of '10

Behöver jag berätta att jag saknar sommaren eller? Alla dessa mobilbilder som liksom bara blir till vid helt rätt tillfälle. Vem fan orkar släpa runt på en systemkamera vart man än går? Pah. Mobilen is my friend this coming sommar också.

All that glitter is gold, only shooting stars break the mold


Fotografi och Redigering: Ingrid Almhagen (klicka på bilden för större format!)

FREDAAAAAAG
! Oh it feels gooood. Mhmm. Ska dra till stallet om en stund, sedan blir det bio med några kompisar ikväll. Hade tänkt sticka ut och fotografera i helgen, så det kommer upp bilder så småningom! Typ. Vi hörs senare, pussen.

PS. Faaan vad irriterad jag blir! Blir sjuuukt dålig kvalitet på bilderna när man lägger upp dom på blogg.se's hemsida. Sur chey.

Såna chanser kommer en gång bara, aldrig att dom kommer tvåJag har haft den chilligaste dagen
på länge idag alltså. Började 8.00 (inte så chilligt know), men hade musik i 1,5 timme och det är ju min profil så det var roligt. Sedan hade jag matte i 50 minuter och efter det slutade jag! Zing. Spelade Monopol i 5 timmar med sum friends och efter det åkte jag till staallet.

Imorgon är det ytterligare en sluta-tidigt-och-åka-till-stallet-dag, så jag kan inte lova att jag uppdaterar men jag ska försöka! Hade faktiskt tänkt gå och lägga mig nu. Tjingeling.

Det gick inte

Eftersom jag är sämst på att uppdatera dagligen så gick det liksom inget bra med den där.. Kalender-skit-grejen. Heeehheeh. Anledningen till varför jag inte bloggat särskilt aktivt det senaste är för att mitt liv är väldigt rörigt för tillfället! Massa saker som händer, jäzz.

Just nu så är det lite svalt på foto-fronten, har inte fotograferat på aaaaaslänge, I tell you. Ska dra ut med kameran imorgon när jag slutar tidigt! Om det är fint väder, förstås. Hörs! ♥

As she couldn't remember and he had forgotten they kept thinking about it
Stockholm igen! Det var ju ett par veckor sedan nu. Egentligen kom jag hem i förrgår, men jag sov borta inatt så det känns liksom som att jag kom hem först nu. Har liksom landat i reality igen, lite smått sådär. Skola imorgon ju!

Det ytterst informationsrika inlägget nedan är förresten inte mitt verk. Bea hade roligt, mhmm. Klockslaget är fint också! Tralalal. Nu ska jag gå och borsta tänderna och "hoppa i säng". Japppppppppp. Hejs!

Så blir det med anonyma frågor

svar: Den köptes i december 2008 på H&M (om jag inte minns fel. Men! Klippte lugg precis innan jag köpte den och det var på höstterminen i sexan, så jag booooorde inte minnas fel. Men man vet ju aldrig punkt). Inte säkert att den finns kvar, men tja. Där fanns den i alla fall.

Här har ni mössan!

GUESS WHAT

Kvinnor blinkar dubbelt så ofta som män. Det är förbjudet att knuffa älgar ur flygplan. Andorra har 0% arbetslöshet. Det finns inga svartvita kor med vita öron. Sperma är ett läkemedel mot finnar. Du sväljer i genomsnitt 8 spindlar under din livstid, medan du sover. 15% av alla barn som har ADHD får amfetamin som medecin. 38% av jordens befolkning är homosexuella. Under en timme i kommunalt badhusvatten får du i dig ca 1/½ liter urin. Det finns över 50 000 bokstäver i kinesiska. Isbjörnar är vänsterhänta. Man nyser i en hastighet av 160km/timme. Den som dricker kaffe löper 66% mindre risk att begå självmord. Det är omöjligt att nysa med öppna ögon. Om du bankar huvudet i väggen bränner du 150 kalorier i timmen. Myror ramlar alltid på höger sida när dem är berusade. En ankas kvackande ekar inte. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen. 100 personer dör varje år till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden. Det är fysiskt omöjligt att slicka din egen armbåge. En snigel kan sova i tre månader. Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under ett år skakar du i genomsnitt hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna. Under en bröllopsmottagning har du i genomsnitt en hundradels risk att bli smittad med munherpes från en av gästerna. Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser. Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten. En åsnas ögon är placerade så att den kan se alla fyra fötter samtidigt. En kackerlacka kan leva utan huvud i en vecka, därefter dör den av svält. Världens längsta könshår är 1½ meter. Blåvalar har i genomsnitt 5/½ meter penis. Man tappar mellan femtio och hundra hårstrån varje dag och fallande kockosnötter dödar i genomsnitt fler människor än vad hajar gör.

SERIÖST

Skdsjlfdsjort. ← Ungefär så är det i mitt huvud just nu. Fett värt.

Kort om nyår. Trodde du ja!
Nyårsbilder, verkligen fint. M-hmmmm. Var ju inte så väldigt seriösa, kan använda det som ursäkt. Lovisa är söt i alla fall!

Firade ju som sagt nyår här i Göteborg, tillsammans med Lovisa och Andreas! Bea var på villovägar ute i Trollhättan, så henne "slapp" vi.. ;) Jätterolig kväll! Hände inte så mycket och vi tog det väldigt lugnt, men är det nog ändå höjdpunkten på detta lovet.

Jag och Lovisa hade förövrigt ett nyårslöfte, vilket var att vi inte skulle svära alls på hela året. Ohja, det gick ju väldigt bra. Understruket på GICK. Vi slopade idén rätt snart.

WaterdropsCanon EOS 450D + EF 50mm 1:1.8 II
Fotografi och Redigering: Ingrid Almhagen (oups, det är ju jag!)

Jag och Bea byggde upp en fotostudio idag!
Vi möblerade om lite i tvättstugan och monterade upp våran alldeles egna ställning för att fotografera vattendroppar. Det krävdes mycket arbete (nåja, mestadels från Beas sida då, jag satt mest och tittade på) men resultatet blev bra!

Idag har det inte hänt så mycket, hela dagen har gått himla fort faktiskt! Vi firade min mormor's (Oma) födelsedag, hon fick en TV i födelsedagspresent! Lyxigt värre, mhmmm. Där borta bjöds det på tårta och kakor, wiihihi. Eftersom mitt godisförbud är slut (!!!!) tryckte jag i mig 2 bitar tårta och ett par kolakakor. Busigt.