10 sanningar om mig själv

• Jag är extremt rädd för små insekter och trånga utrymmen. Annars finns det inte mycket som skrämmer mig!

• Jag har extrem prestationsångest, och låter därför många saker i livet gå mig förbi för att jag är så rädd för att misslyckas att jag inte vågar försöka.

• Jag hatar att förlora mer än jag älskar att vinna, samtidigt så är jag en extremt dålig förlorare och om möjligt en ännu sämre vinnare.

• Jag kan ha sovit hur lång tid som helst, och ändå bli så arg att jag svär om någon väcker mig före åtta.

• Människor som träffar mig ute i vardagslivet och inte känner mig brukar oftast tro att jag är hyperaktiv (vilket mina vänner tydligen kan "bekräfta"), eftersom jag inte klarar av att vara tyst i mer än ett par minuter åt gången.

• Utan musik skulle jag vara funktionellt handikappad.

• Mina vänner är det finaste jag har, och det finns inget jag värderar högre än dem.

• Jag har bara haft en bästa vän i hela mitt liv, och vi har varit bästa vänner i 6 år nu.

• Om jag fick välja 3 saker att ta med mig till en öde ö vore det min cd-spelare och 2 stycken skivor från The Ark.

• Jag talar nästan alltid i gåtor när jag vill ha något viktigt sagt över telefon eftersom jag har svårigheter att uttrycka känslor skrifligt och hellre gör det IRL.

Hemma stadsenligt
Två bilder från Holland, där det fanns en enorm hästhage bredvid stugorna vi bodde i.
Det fanns sjukt många olika raser, men min favorit var denna 6-åriga Ardenner-valack med en vikt på 1000kg och en mankhöjd på 170cm. En riktig bjässe, men lika snäll som stor!


Hej! Nu är jag Hemma från Holland. Jag anlände i Floda för drygt en halvtimme sedan och har legat död på soffan sedan dess. Skall strax äta middag och sedan försöka ta mig ut på en promenad efter de 11 timmarna i bilen.

Berättar mer om resan sen! Har en massa bilder från både släktträffen och dagarna efteråt, så det kommer komma upp en hel del. Vi hörs! Puss

Resa till HollandDetta är sista kvällen i Stockholm på över en vecka. Imorgon åker jag till Holland med familjen för en släktträff, och efter det så stannar vi i Göteborg för att gå på konserter på Ullevi.

Jag kommer väl hitta en dator någonstans under den tiden, men annars så kommer det ett helt gäng bildbomber efteråt! Kameran följer med, så klart, och i högsta hugg. Puss ♥

Sommarlovs-mellandagarHej igen!
Kom rätt nyligen hem efter många härliga timmar ute med polarna.
Är så himla glad att jag har fått dom här dagarna innan jag åker till Holland på torsdag, så att jag har hunnit spendera tid med människor som jag inte kommer få träffa särskilt mycket under resten av sommarlovet!

Har hur som helst haft en suupermysig dag! Glömde minneskortet i datorn i morse så det blev inga bilder från dagen, tyvärr.

Outfit: Tisdag


t-shirt - H&M
jeans - JC
converse

Sticker iväg till ett ställe jag trodde att jag aldrig skulle besöka när jag har ledigt. Skolan! Ska möta upp några kompisar som jobbar där, och sen drar vi vidare. Hörs senare! Puss

Smakprov på dagsunderhållning


Kameran följde med när jag umgicks med dom bästa idag! Blev en hel del knasiga bilder eftersom det är rätt svårt att vara seriös när man har kul.

..Ja, jag tänker inte ge några vidare kommentarer om varför jag valde bilderna ovan.

Ett slutgiltigt "Hej"TILLBAKA!!!! Äntligen så är designen klar (tack Bea!) och bloggen är fräsch och ny. Jag är också rätt fräsch efter att ha fått sova bort alla trötthetstecken efter skolan, så jag kan lova att det kommer uppdateras friskt här på bloggen (när jag inte är utomlands, förstås..). Vi hörs senare! Puss