Han är snygg.©Copyright Ingrid Almhagen

Trots att bilden inte är den skarpaste så älskar jag den ändå. Ola Salo, du är min gud.

THE ARK - Norrköping, Flygeln 2011© Copyright Ingrid Almhagen

Var på konsert i lördags då alltså. Med Bea och Lovisa, i Norrköping. Det var så jävla bra. Sjöng med i varje låt, hoppade och skrek och bara älskade sångaren på scen och hans fantastiska band. Jag kan inte ens beskriva med ord hur lycklig jag var när jag stod där och sjöng, skrattade och grät.

Allra bäst på hela kvällen var "It takes a fool to remain sane", där publiken fick vara med och sjunga. Sådant jäkla drag! Det var sjukt fint. Kommer miljoner fler bilder!

Kungligt


Sång: Ingrid Almhagen
Beat-box: Lovisa Almhagen
Fotografi: Beatrice Almhagen

This is an Almhagen original production. And we're proud of it.

Thomas IV* (hahah fu Lovisa)


Canon EOS 450D + EF 50mm 1:1.8 II 
Modell: Thomas Almhagen
Fotografi och Redigering: Ingrid Almhagen

Jag älskar värmen i bilden. Solen är påväg ner och Thomas ser ut som en exakt kopia av sin morfar (eller hur Bea och Lovisa?!?!). Hela bilden är underbar och den absoluta favoriten av alla mina bilder (aware of att jag inte tagit så många), tillsammans med den superhärliga bilden i det här inlägget!

Har inte haft tid med datorn, men jag ska sätta mig och redigera fler bilder från KM-kvalet förra helgen så snart jag har tid. Vi hörs!

Studier kommer ta mitt liv

Sitter och gnuggar skallen för tillfället. Har lite problem alltså. Vi har hemkunskapsprov på måndag, fysikläxa tills på tisdag, matteprov på onsdag, engelskaprov på torsdag och kemiläxa tills på fredag. Alltså, kan man tänka sig, så borde jag ju sätta mig och plugga järnet imorgon eftersom jag inte gjorde det idag.

Men jag vill inteeeee seriously noo. Jag vill inte studera på helger, och det ska man inte behöva heller! Fkin kat hemkunskapsprov. BLIR SÅ AAARG!!!! Det handlar om näringsämnena i kroppen och omfattar 4 stycken A4-sidor, och jag har precis börjat plugga in det. Döda mig.

Ryttarskap IIICanon EOS 450D + EF 50mm 1:1.8 II 
Bild 1: Clara Ekholm på Fellini
Bild 2: Emma Sköld på Rascal
Fotografi och Redigering: Ingrid Almhagen

KM-kval i stallet idag! Var inte med och tävlade själv utan fotograferade. Det är då fan vad dåligt ljus det är i ridhus.. Fick dock ett par helt okej bilder! Just dessa två tycker jag starkt om, men det kommer upp fler!

Har inga direkta planer för helgen, inte mer än att jag ska kolla på finalen i Melodifestivalen ikväll. Skall kanske följa med mamma och en väninna till henne som ska åka till Evlinge och kolla på löshoppning (om jag förstått det rätt..?). Också då följer kameran med! ;)

Top 10 bästa artisterna/grupperna

1. THE ARK 2. Iron Maiden 3. Queen 4. Ozzy Osbourne 5. U2 6. Depeche Mode 7. Prince 8. Guns N' Roses 9. Metallica 10. Alice Cooper

Dessa har jag varit på konsert med.
Dessa ska jag på konsert med i år.

Självklart varierar det här hela tiden, till och med från dag till dag. Dom enda som kommer stanna kvar på sin otvivelaktiga förstaplats til' the end of days är THE ARK. ;)

Ryttarskap II
Mamma är duktig fotograf! Haha, tycker det är rätt trevligt med skarpa bilder inne i ett ridhus. Am I right? Vet hur stora problem vi stalltjejor har att få skarpa bilder i ridhuset. Ska göra ett helhjärtat försök att få bra bilder på KM-kvalet på lördag. ;)

---

Första skoldagen efter sportlovet idag då! Jag hade förstått att det skulle vara svårt att somna i tid igår kväll, men inte direkt tänkt mig att jag skulle somna 03.30.. Sov alltså 3 timmar inatt vilket inte är en höjdare direkt. Nåja! Det märktes inte av så mycket i skolan (lever på de många timmar jag sovit under sportlovet).

Skolan var hur som helst rolig, och det var så himla kul att träffa alla igen. Vi hade vikarie en lektion och det var rätt lugnt idag, så det krävdes inte särskilt mycket engagemang. Skönt!

Thomas IIICanon EOS 450D + EF 50mm 1:1.8 II 
Modell: Thomas Almhagen
Fotografi och Redigering: Ingrid Almhagen

Har såå många bilder på Thomas! Ni kommer inte se mycket annat än hans söta ansikte ett bra tag framöver. Har framförallt en superhärlig bild på honom där han ser ut precis som vår morfar. Helt gaaalet.

Sitter och kollar på The Moniker som studsar runt på scen för tillfället. Han är såå bra! Min pappa ligger och skäller bredvid "Det här är den värsta jävla bajsskitlåten i hela programmet!!! Såndär engelsk jävla skitfan ååhh vad dåligt" och jag och mamma bara "Nääää du kan ju ingenting!!!"

Det här är sååå coolt!!!

Hahahaa, bloggar med en iPad, faaaan vad läckert! Fattar ingenting dock, men det gör inget ;) vill haaaaa! (kan ju drömma, right?) Den är Mattias (min fasters man), han har typ fått den. Vill ocksåååååå!