För den som orkar

Det brukar inte vara någon vidare smart idé att beklaga sig över personliga saker via internet - och definitivt inte en blogg i och med att man varken kan veta eller kontrollera vem som läser den (utgår förstås från att man har en öppen blogg).
 
Därför tycker jag inte att det är så jädra smart att göra utlåtanden på personliga plan - i alla fall inte sådant som även rör andra -  för det som en gång skrivits på internet kommer alltid finnas kvar. Även om man tar bort bloggen så finns det risk att någon annan sparat texten och kan vända den emot en vid ett senare tillfälle. Varför utsätta sig själv för en sådan situation?
 
Jag uppmanar er alltså - skriv inte något i stundens hetta som du kan få skit för senare. Det är så väldigt onödigt, för man skriver oftast idiotiska grejer när man är förbannad eller ledsen, och då är man inte kapabel till att vara objektiv eller förnuftig. Det är mycket bättre att skippa det och beklaga sig inför polarna istället!
 
Självfallet gäller det även bilder. Men vem i helvete är så dum att man lägger upp utmanande bilder på sig själv i underkläder eller dylikt? (Jag vet att det är förhimla många men det är fortfarande obegripligt.) Kan ju vara idé att ha i åtanke att dessa bilder kommer att gå att finna för företag som ni söker anställning hos när ni blir äldre. Lycka till att bli VD för ett företag eller Sveriges statsminister om det finns bilder på dig i hotpants och push-up när du ligger i en säng och kråmar dig!
 
Och för alla puckon som lägger upp bilder på andra som till exempel byter om eller sitter på toa - ni kan faktiskt förstöra en annan människas framgång senare i livet.
 
 

SOFIE

så sant...så sant

2012-10-09 | 21:19:53
http://sofienorman.myshowroom.se
Namn:
Kom ihåg mina uppgifter!
Mailadress (ej synlig på bloggen):

Blogg/hemsida:

Your message from the dark side: